۳ پاسخ

مزخرفه نم پس میده

من گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم،میگن باید یکی دو هفته ببندی تا قلقاش دستت بیاد،یکی دو تا خانوم حرف زدم خیلی راضی بودن فقط بعد یک سال و نیم گفت دیگه نبستم چون مدفوع بچه زیاد بود نم پس میداد وگرنه گفت برای بیرونم میبستم(بنظر من که ضایس آخه حجمش زیاده)
من خودم سایز ۶ کیلو به بالا رو گرفتم چون برای بچه خیلی کوچیکه هم فک کنم به درد نخوره
دخترم کم‌ وزنه تازه ۶۳۰۰ گفتم یکم وزن بگیره بعد ببندم

سلام بله من راضی نیستم بعد هر بار مصرف با سلام و صلوات ک نم نده دخترم و بغل میکردم اعتراض کردم ک زیر بار نرفتن