۶ پاسخ

😑😑😑😑 من کلا از اول بارداری ۳/۵ اضافه کردم

آزمایش دفع پروتعیین نوشت برات وزنت هی بالا میره

منم متاسفانه خیلییییییی وزن زیاد کردم سه ماهه اول هرماه ۳کیلو با اینکه ویار شدید داشتم ولی چون استراحت مطلق بودم وزنم بالا رفت ماه اخر ۵کیلو شده بود دکترم گفت اگه میتونی غذاتو کنترل کن ولی متاسفانه نمیتونم اصلا همیشه گرسنه هستم 😣

من کلا یه کیلو اضافه کردم 🤦🏻‍♀️

منم تو یه ماه۴ کیلو اضافه کردم بهم دکتر گفت زیاده وزنت بهم گفت برنج و سیب زمینی کم بخور قرص مولتی ویتامینم میخوردم قطعش کرد

سلام من ماهی ٢/٥کیلو اضافه کردم اما اینماه ک دکتر رفتم اضافه نکرده بودم هیچی تازه ١ کیلو هم کرده بودم