۸ پاسخ

عزیزم شما که هفته چهلی نگران نباش دخول انجام بده زودتر زایمان کنی ان شاءالله

منم خیلی میترسم.موندم اخرا چیکار کنم😑

دخول تنها کافی نیست اگه ببخشید مایع داخل واژن ریخته بشه چون اوایل بارداری باعث سقط میشه ،این اخرا بای زایمان سریعتر بعضیا انجام میدن

توهفته شما عالیه مخصوصا ک بدونه جلوگیری باشع دهانه رحمونرم میکنه

عزیزم دکترم بهم گفت دخول عمیق داشته باشی مایع منی هم ریخته بشه ک دهانه رحم خیلی نرم میکنه من امشب بزور و بادرد بعد هشت ماه رابطه داشتم تاببینم خدا چی میخواد نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد اتفاقا برات خیلی خوبه

منم نداشتم اصلامیترسم الانم انجام بدم کیسم پاره شده گذاشتم بعدهفته ی ۳۷ک حداقل مطمئن باشم ریش کاملع

نزدیکی خیلیم خوبه دهانه رحمت باز میشه دخول عمیق باشه اشکالی نداره فقط ضربه ها وحرکاتتون آروم باشه

ماهم الان ۳ماهه نکردیم سزارین میشم ولی اصلابهش ندادم چون میترسم