۱۰ پاسخ

عزیزم دیروزم گفتم ب نظر من مای بی بی خیلی خوبه هم خوشگله
هم لایه های بیشتری داره و ی لایه رویی جدیدا گذاشتن برای جلوگیری از حساسیت هم اینکه از عصاره بابونه داخلش استفاده کردن هم چسب های خیلی سفت و محکمی داره من مولفیکس هم استفاده کردم ولی احساس میکنم سایزاش زیاد باهم فرق نمیکنن من یک و دو رو مقایسه کردم تفاوت آنچنانی نداشتن خیلی هم ساده و یکم بچه رو دیر عوض کنی از بیرون میزنه ادرارش

مولفیکس ومای بیبی اصلا بدرد نمیخوره ، کانفی عالیه ولی سخت گیر میاد هرجایی نداره ، کوکومی هم نسبتا خوبه ولی اونا دیگه رو استفاده نکردم

من که مای بی بی استفاده میکنم برا نوزادم عالیه واقعا

مولفيكس عالي ازهمه نظر

من اگه پیدا کنم پریما میگیرم جنسش خیلی خوبه

منک مای بیبی استفاده میکنم راضیم

مای بی بی عالیه عالی.

از اولش مولفیکس استفاده کردم عالیه

مای بیبی.البته مولفیکس هم بود ولی سایزاش کوچیکتره

سلام من واسه پسرم که دوماهش هست مارک مای بیبی استفاده کردم فعلا که راضی هستم