۵ پاسخ

عزیزم به جا اینکه اینجا بپرسی از همون دکترت میپرسیدی تا خیالتو راحت میکرد ن اینجا که هر کس از روی بی اطلاعی ی چیزی میگه....
مطمعن باش اگه دکترت داده پس حتما دارویی بوده ک کمترین اثر را رو جنین میزاره....

مسئله حساس و مهمیه دکتر با اطلاع ازوضعیتت بهت داده تومصرفش کوتاهی نکن

گلم آمپول هپارین نه تنها روی جنین تاثیر نداره بلکه خیلیم مفیده نمیزاره جنین سقط بشه من از ماه اول بارداری تا الان که هفته ی ۳۵ ام هر روز هپارین میزدم و میزنم اصلا نگران نباش. خیلی آمپول خوبیه

علایم نداری چجوری فهمیدی عزیزم

واسه چی دادن این امپولو؟؟