۵ پاسخ

اب هویج زیاد میکنه.فندق چرب میکنه.شاهدانه چرب و خوش طعم میکنه.ابگوشت مقوی میکنه
ودر کل شما قاووت ابگوشت سوپ چلو گوشت زیاد استفاده کن پودر شیر افزا یا ترومام یا گلاکتومید بخور.شیره انگور باعث غلظت شیرت میشه ۴شره هم خیلی خوبه.روغن حیوانی تو غذاتم باعث چرب شدن شیرت میشه.

خرما. ماهی. پروتئین. گوشت کم ادویه

دقیقا این مشکل منم هس بخدا از بس هی بهم میگن شیرت رمق نداره بچت بزرگ نشده انقد گریه میکنم اخه مگه شیر من با بقیه چه فرقی داره به دکترشم گفتم گفت بیخود میگن هرکی میگه اشتباه میگه

ماهی، دلستر، آب گوشت، قرص شیرافزار، اگه بچتون دختره رازیانه، کلابایدخودت ببینی چی شیرتوزیادومقوی میکنه من خودم همیشه شیرینی میشکاوحلواارده می خوردموکلاچیزای شیرین وچرب

والا انگار این مشکل همه هست.میگن شیرتو مقوی کن.من همه اون چیزی ک باعث مقوی شدن را میخورم