۶ پاسخ

ن چه ترسی فقط استراحت

نه عزیزم خواهر منم جفتش پایین بود دکتر بهش گفت استراحت کن تا اونجایی که میتونی پله بالا پایین نکن اگرم میری اروم برو جفتش درست شد الانم بچش دوماهشه

منم مثل شمام عزیزم به منم دکتر گفت استراحت کنم کار سنگین نکنم سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی

سلام عزیزم نه نگران نباش فقط استراحت کن کار سنگین نکن

منم جفتم پایینه عزیزم دکترگفت جای نگرانی نداره، استراحت کنین، کارایی سنگین نکنین، هرچی رحم بزرگتربشه جفتم میره بالا

نه عزیزم مال منم پایین بود . استراحت کن ، زیاد خم و راست نشو ، وسایل سنگین بلند نکن ، زیادم سرپا نمون