۷ پاسخ

اینم عزیزم دکتر متخصص گفته

من دیروز پسرمو از دکتر اوردم دکترش گف آب و شیر بده فقط بهش مخصوصا که الان هوا گرمه البته قبل اونم کمی میدادم

اگر شیر خودت رو میخوره نیازی نداره تا شش ماهگی آب خالی حتی سی سی سی احساس سیری کاذب در بچه ایجاد میکنه و شیر خودتون آب کافی رو داره

سلام. بهش بده عزیزم چون هواگرمه تشنه میشه امااب جوشیده سردبهش بده

سلام عزیزم چون الان هوا گرمه آب بدنشون کم نشه عیبی نداره بدی اونم آبجوشیده سرد شده

سلام دکتر پسر من‌گفت بهش بده روزی ۳۰ سی سی هوا گرمه تشنش میشه