۷ پاسخ

عزیزم فعلا فرنی با ارد برنج و آب ویه کوچولو نبات... بعداز پخت یه کم شیر خودت یا شیر خشکش...
بادوم نده چون معمولا اینجور بچه ها ک حساسیت دارن ب بادومم حساسیت میدن

صبحا فقط فرنی بده کمم شروع کن با یک قاشق... نباتم بنداز. اگرم دل درد شد نترس طبیعیه بعضی بچه ها دل درد میگیرن . صبح بهش فقط بده ک تا شب دل دردش خوب بشه . بازم اگر وزنش خوبه شروع نکن غذاشو معدشو حساس نکن... همه به من میگفتن غذاشو شروع کن وگر نه بد غذامیشه بعدا حتما از ۴_۵ماهگی فرنی بده ولی من گوش ندادم . دکترش گفت ۶ماهش تموم شد غذا بده چون وزنش خداروشکر خوبه .منم ب حرفش گوش دادم اصلنم خداروشکر بد غذا نشد .میوه و سوپ و پوره دادم خورده 🥰

عزیزم فعلا با فرنی شروع کن اینم از کم که اذیت نشه . لعاب برنج خوبه

دکتر گفته شروع کنی؟ چون به نظرم الان زوده هاااا... از ۷ماهگی هم سویق شروع کن بزن ب فرتی و سوپش عالیه... من اصلا سرلاک نمیدم ب دخترم همون سوپشو بهش سویق میزنبم کن کم تا شب بهش میدم چندبار

با لعاب برنج شروع کنید
بعد فرنی با آب یا با آب و شیرخشک
بعد شیره بادام و حریره بادام
بعد سوپ و پوره ها
تا یکسالگی از شیر استفاده نکنید

فرنی و....یا آب جوشیده درست کن

ارد برمجم خودت درست کن ... بیرونیا مطمئن نیستن