۷ پاسخ

اگه خوب شیرمیخوره اشکال نداره ولی بعدش عادت میکنه سخته گرفتنش

نه عزیزم چ ضرری داره مارک خوب بخر فقط

برای دندونش ضرر داره آسیب میزنه
فک هم همینطور

دکترطب سنتی میگه خیلی ضررداره یه تیکه پلاستیک وبچه همش مک بزنه میگه سرطانزایه وبرای دندون دراوردن بچه مشکل درس میکنه اصلابهش نده من که دوتابچه دارم به هیچکدومشون ندادم حتی شیشه هم ضررداره

خیلی خوبه بهش بده متاسفانه دختر من نگرفت

من میدم بهش از ۴روزگی بهش دادم هروقتم نخواد میاندازه بیرون، ضرر نداره تازه بهش آرامشم میده

سلام .منم بهش پستونک میدم اگه از دهنش بیاد بیرون گریه میکنه با پستونک اروم میشه
.فکر نمیکنم ضرر داشته باشه