۶ پاسخ

حوله رو گرم کن بزا جای واکسنش یواش یواش ماساژ بده

دیروز باید چن ساعتی کمپرس سرد میزاشتی الانم چن بار کمپرس گرم بزار یکمم روغن زیتون بکش

۲۴ساعت اول کمپرس سرد و ۲۴ساعت دوم کمپرس گرم اگر بازم سفت بود ببریدش دکتر

روز اول کمپرس سرد برای رفع کبودی و دردش و روز بعدم برای اینکه سفتی و درنتیجه دردش از بین بره کمپرس گرم بذار در کنارشم استامینوفن دو برابر وزنش هر ۴ ساعت یکبار بده با پشت دست زود ب زود پیشونیش رو لمس کن اگه احساس کردی ک داغه یا رو ب داغی داره میره دست و پاشو بشور و ی دستمال نمناک بذار رو پیشونیش...

فقط روز اول کمپرس سرد بزارید

دیروز باید سرد میذاشتی امروز گرم،مگه بهداشت بهت نگفت