۵ پاسخ

از عطاری فلوس بگیر عالیه من همیشه در مواقع اینجوری بهش میدم از دومین روز به دنیا امدنش تا الان

سلام عزیزم یه راهکار خیلی بی ضرر و سریع دستور پزشک نیم الی ۱سیسی روغن گیلیسیرین بزن مقعدش سریع پیپی میکنه❤

دختر من این طور بود.براش صابون آب ندیده تراش دادم.کردم مقعدس سری پی پی کرد..

اگه شیرخودتومیخوره تا۸روزطبیعیه که شکمش کارنکنه خودش کم کم کارمیکنه من دخترم وقتی شکمش کارنمیکنه دایمتیکون میدم بهش

سلام عزیزم میتونی پدی لاکت بهش بدی ی ماهشه منم وقتی پسرم چهل روزش بودکارنمیکردشکمش روزی پنج قطره ب دستوردکتردادم دستشویی کرد موردی نیس خودتو نگران نکن