۶ پاسخ

بیومیل ای ار بده من ببلاک ای ار دادم یبس شد شدید الان دارم بیومیل ای ار میدم شیرین و خوشمزه ام هست

عزيزيمم با احتياط ببرينش سرخود نمي شه دليل وزن نگرفتنش رفلاكس شديدش هست كه بايد با دارو كنترل شه هر شيرخشكي هم نمي تونين بدين نان واسه بچه هاي رفلاكسي نيست بچه زير ١ سال بايد هرماه بره كنترل هرماه چون داروهاش مهمه رشدش مهمه وزنش مهمه مي رين مي شينين ماشين همسرتون مي ره وقت و اُكي مي منه دقيقا لحظه اي كه مي خواين برين تو برين مطب

من بچم رفلاکس داشت دکتر بهش نان داد یبار خورد رفلاکسش بدتر شد منم دیگه بهش ندادم

پسر من رفلاکس داره از ۱ ماهگی ببلاک ar دادم بهش ماهی ۱ کیلو اضافه میکنه ۲ ماهگی ۵۵۰۰ بود ۴ ماهگی ۷۵۰۰ شاید نمیسازه بچتونو

سلام منم مشکل شما رو داشتم ولی نان نمیتونست بخوره منم ببلاک ای ار و با آپتامیل پی دی اف مخلوط میکنم نصف نصف میدم وزن دهیش خوب شد ونمیاره بالا،ای ار رژیمیه وزن گیریش خیلی کمه

آره نان خوبه ولی هربچه ای یه شیری بهش میسازه هی باید شیرشو وعوض کنی ببنی کدوم براش بهتر