۸ پاسخ

دختر خوب عنبر نسا دود نکن ببرش دکتر اون اون هنوز سه چهارسالشه با تشخیص دکتر کودکان درمانش کن

عفونت کرده داخل نت سرچ کن ببین میتونی داخل این سن عنبرنسا دود کنی یا نه

عزیزم بچه عفونت نداره ،عنبرنسارا دود کن هر روز واسش دمنوش پونه دمنوش آویشن واسه عفونت خوبه

ببرش حموم معمولابچه عاتوحموم جیششون میگیره بخاطراب وایناببرش ببین چطورمیشه

عفونته حتما ببر دکتر

عفونت داره عزیزم باید بره دکتر اگه بزرگ می‌بود عنبرنسا دود میدادی ولی نمیدونم به این سن هم میدن

بهش زیاد مایعات بده بخوره و اونجاشو پماد ان ان بمال

وای عزیز عفونت داره. باید دکتر بری اخه