۷ پاسخ

گریپ میکسچر که میگن خوب نیست چرا استفاده میکنید
خیلی شربت های دیگه هستن که میگن بهتر هستش مثل شربت کولیک آید خیلی خوبه لطفا از این شربت استفاده کنید

نه عزیزم ربطی به شربت نداره بچه ها تو ۴ماهگی بازیگوش میشن شیر نمیخورن بیشتر موقع خواب بهش بده

سلام عزیزم پسر منم تا مدت طولانی شیر نمی خورد ومن با گریه میدوشیدم وبا قاشق یا سورنگ بهش یکم میدادم دلیلش یکیش رفلکس بود و دیگری لثه اش ولی من کوتاه نیومدن وسرپا شیر می دادم ویا توخواب شکر خدا الان بهتر شده امید وارم برای شماهم بهتربشه

نه از شربت نمیتونه باشه

سلام عزيزم،اكثر بچه ها تو ٤ماهگي همينطور ميشن،دختر منم اينجوري شد ب مرور بهتر ميشه،بخاطر بازيگوشيه

وای دقیقا پسر منم همینطور شده شیر اصلا نمیخوره

ن عزیزم ربطی نداره پسر منم از این میخوره دقیقا تو همین سن پسر منم کمتر شیر میخورد دکتر گفت طبیعیه چون بچه ها اطرافشونو تازه میشناسن دوستدارن کنجکاوی کنن تمایل به خوردن شیر زیاد نشون نمیدن ولی منم بازی بازی با آهنگایی که ملایمه به پسرم کم کم شیرشو میدادم