۱۹ پاسخ

من بجه اولم تو عقد حامله شدم 😂دومی هم ی بار جلوگیری نداشتم حامله شدم

من سره دخترم سه سال طول کشیدچقد انتظار کشیدم تا حامله شدم😑😑بعدا دخترم هم سه سال جلوگیری داشتم.بعدا اونم دوسال طول کشید که خدا مهیاد بهم داد😍😍من چون تنلی تخمدان وکیست دارم سخت حامله میشم

من مدرسه میرفتم سال آخر بودم هی رابطه داشتیم و می دیدم حامله نمیشم جلوگیری نمی‌کردم می گفتم خب من بچه دار نمیشم بخاطر همین جلوگیری نکردم
همش هم با خودم می گفتم لیاقت مادرشدن ندارم دیگ خدا بهم بچه نمیده
عید۹۸ عروسی کردم ۱۸ مهر فهمیدم دوماهه باردار هستم

ماتیر98تصمیم گرفتیم قرص آهنوشروع کردم آخرمرداد اقدام اواسط شهریورآز دادم حامله بودم

عید ۹۸ تصمیم گرفتیم تیرماه باردار شدم دقیقا بعد ۴ ماه

تصمیم نگرفتیم و وسط درس و بدبختی ناخواسته باردار شدم 😐😑

برا من ۵ ماه طولید ولی خب ماههای اول فقط یکبار اقدام میکردیم چون پسر میخاستم روز تخمک گذاری نزدیکی میکردیم ولی دکتر گفت اینجوری حامله نمیشی دیگه بیشترش کردیم و دو ماه هم نمیدونستم حاملم😜

من یه بچه سقط کردم یه ماه بود سر اون سر این دخترمم یه ماه

من یه ماه

من که هنوز تصمیم نگرفته ، حامله شدم 😊😊

من حدود ۴ ماه طول کشید

واسه من نا خواسته بعد ۲ ماه فهمیدم

من نمیدونم یادم نمیاد🤔

من دوماه جلوگیری نکردم حامله شدم

من سر بچه اولم که سقط شد یکسال و خورده ای اما سر دومی همون ماه اول باردار شدم

من بیست روزشدکه حامله شدم

پسر من ۱۴ سال داره
بعدش خواستم باردار بشم نشد رفتم دکتر
دکتر گفت باید بری باشگاه دوره تخمدان‌هات چربی هس بعد چند سال زحمت و این طرف اون طرف خدا برام یه دخمل خوشگل داد که روزی چند مرتبه خداروشکر میکنم به خاطر نعمتش😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من بعداز ۹سال بچه دار شدم ۴ماهم اقداممون طول کشید

من خودم حدودا سه ماه