۳ پاسخ

وای عین بچه من شده بچه من سه هفته اسهال رفت ببین چیز جدیدی بهش ندادی منم ببلاک میدم بخاطر سوختگی براش پماد سوختگی هیدروکورتیزون بزن سه بار در روز سه روز بزن و هربارم که میشوری زینک بزن خیلی زیاد که اون ناحیه با ادرار تماس پیدانکنه

خب عزیزم یه دکتر ببر۹بار خیلی زیاده هرچی میخوره دفع میشه که...
شیرشو تازه عوض نکردی؟؟
من برا حدیثه تو ۶ماه عوض کردم اینجوری شد از سیمیلاک به گیگوز تغیر دادم بچه بیرون روی گرفت ببلاک دادم بهش ساخت خوب شد.

۹ بار !!!! خدا قوت ،،،،،