۴ پاسخ

تفت داده ارد حبوبات وغلات (عدس ماش جو گندم برنج نخود )به اضافه تفت داده سبوسها(برنج گندم )هم میتونی خودت درست کنی هم از پیجهای معتبر تواینستا هم عطاریها واز هشت ماهگی تو غذای بچه استفاده کرد

پودر تفت داده غلات و حبوباته.خیلی مقویه.واسه پسرام و خودم گرفتم واقعا راضی ام.از ۶ ماهگی میتونی بدی به بچه

سویق مدلامختلف داره یکی مخلوط تقویقی.یکی واسه شیردهی یکی واسه وزن گیری...از غلاته...شهرماکه عطاریا دارن