۷ پاسخ

هرکارم نکنی بچه هاتقریبا تا ۴یا ۵ماهگی نفخ رو دارن من ک سر دوتای دیگه همچی میخوردم

چیا مصرف میکنی؟

با ی متخصص صحبت کنید ولی من لایو ک میزارین دکترا توی اینستا میبینم میگن ربطی ب خورد و خوراک شما نداره

من شنیدم هر کاری کنی بچه یک دو ماه اول همش نفخو دلپیچه میگیره ...
سعی کن باد گلوشو بگیری یخورده ماساژش بدی

هیچ راهی نداره فقط باید زمان بگذره بهتر شه.پسر منم اینجوری بود تازه داره بهتر میشه .یه هفته رژیمتو نگه دار دیدی فرقی نمیکنه بخور

به نظر من همه نوع خوراکی بخورین ولی قبل از شیر دادن عرق نعناهم بخورین ...😅خودم میخوام این کارو کنم 🤗

هرچی بیشتر مراعات کنی بدتره من روی تجربه قبلیم فقط چیز هایی که میدونم قبل بارداری هم اذیتم میکنه نمیخورم مثل موز و ماکارونی