۸ پاسخ

کینوا که همه فروشگاها دارن الان،اووکادو هم اکثر میوه فروشی های خوب دارن،من که اصلا اووکادو دوست ندارم چند بار به خاطر فایدش یکم خوردم فقط

کینوا هایپر مارکتا دارن
کینوا یه چی تو رده ی برنجه
اول برنج سفید کالری داره بعد قهوه ای آخر کینوا
چیزای دیگه هم هست برای وزن گیری
اینا الزام ندارن

کدوم شهری
اگه قم هستی ادرس بدم؟

کینوا ک همه جا پیدا میشه، میوه هم نیست یه چیزی شبیه برنجه، پختنش مثل بزنج میمونه
فروشگاه های بزرگ همه شون دارن،بعضی سوپر مارکتی ها هم دارن

من وزن نی نی م خیلی کم بود فقط خوردم اجیل و خرما
الان نرمال شده وزنش در طی بیست روز تقریبا

من ۳ماه اول حاملگی آووکادووبلوبری خوردم اونم اونایی ک میوه های خارجی میارن دارن همه میوه فروشی هاندارن قیمتش هم بالاست ولی من نشنیدم واسه وزن گیری جنین خوب باشه

سلام نه قرارنیست اینقدر سخت بگیری که عزیزم،،،بستنی،آجیل،گوشت،دلستر،آب هویج،شیرموز..... اینا تاثیرداره رو وزن گیری
همه جام پیدامیشه😍

این دوتا رو من تاحالا دهن نزدم براوزن گیریش بستنی دلستر اگه قند نداری ابگوشت مغزیجات خوبه