۵ پاسخ

سلام پزشک میگفت سویق ندید به بچه ها و غذای کمکی بچه حتما از داروخانه و برند معتبر باشه. از کجا معلوم تو سویق چی میریزن شاید پودر چاقی بریزن.اگر خیلی اصرار دارید خودتون درست کنید

سویق از عطاری بگیرین خیلی معتبر تره خیلیم مقویه

من یه پیج معتبر تو اینستا دیدم خرید کردن دوستان میخوام سفارش بدم انشالا که خوب باشه

من الان یه پیچ تو اینستا گرام دیدم خیلی تعریفشو میکردن ‌مخام ببینم چه جوری بگیرم ازشون

عزیزم این پیج سویق داره ارگانیکم هست