۵ پاسخ

اره پپتى ديگه نيست و درضمن عزيزم بيوميل اى ار براى رفلاكسه بچه شما حساسيت داره و بايد اچ آ بخوره
من ب پسرم پاتى جونيو ميدادم و خيلى عالى بود از پپتى هم بهتره فقط يكم تلخه اگه بخوره عااااليه حرف نداره

سلام خانمی آی آربرابچه هایی هست که رفلکس دارن ولی پپتی وجونیوربرابچه هایی که ب پروتئین گاوی حساس هست جونیورمیشه ولی آی آرفکرنکنم اگه بچت رفلکس داره بیومیل آی آریاببلاک آی اربده

من به شرکتش زنگ زدم گفت اگه اپتامیل پپتی میخوره میتونی جونیور بدی،باید ببینی میخوره،بهش میسازه،باز با دکترش مشورت کن

هر چی میدی باید از خانواده اپتامیل باشه

یا آپتامیل اچ ار