۸ پاسخ

سلام گلم بستنی بخور بعد به پهلوی چپ دراز بکش انشاالله تکون میخوره من تو هفته شما نینیم تکون نمیخورد اینکار رو انجام دادم تکون خورد .

یکم عسل یا زنجبيل بخور انشاالله تکون میخوره.به سمت چپت هم بخواب

من خودم وقتی تکون نمیخوره میرم یه لیوان اب سرد مخورم یا مخابم جلو پنکه اونوقت تکون میخوره تو ببین بچه به چی حساسه

خسته اس خوابیده ولش کن منم دو روز پیش ۵ ساعت خبری نبود یهو بیدار شد

سلام چیکارش داری خوابیده حالشا نداره تکون بخوره😄😄😄😄😄 نگران نباش یه چیز شیرین بخور و به سمت چپ دراز بکش تکون میخوره

استرس نگیر ایشالله تکون میخوره شاید خوابه

خواب گلم....اب بخور استرس نداشته باش

ب پهلوی چپ بخواب عزیزم تکون میخوره