۶ پاسخ

نی نی منم وقتی لباسمو از شکمم میکشم نور بهش میخوره دیگه تکون نمیخوره لباسمو دوباره میکشم رو شکمم دوباره تکون میخوره فک کنم از نور میترسه

اره نور تاثیر داره بچه ها به نور واکنش نشون میدن چون از هفته ۲۸ به بعد چشماشون باز میشه و قطعا نور رو متوجه میشن و نینی منم تو تاریکی خیلی شیطون تره شاید نور براشون آرامش بخشه و خوابشون میبره

ربطی نداره عزیزم بچه اونجاکلا تو تاریکی هست. تورحمت که مهتابی نداری 😂شایدیه لحظه ترسیدی یاقبلش شیرینی خورده بودی یاشاید خوابه و زمان بیداریش بازمان خواب شمایکیه

آره بچه ها تو این هفته ی شما حتی برای اولین بار رنگ قرمز داخل رحمت رو هم میبینن.. نور رو که خیلی وقته تشخیص میدن.. مثلا اگه یه چ اغ قوه روش بگیری شاید واکنش نشون بده. ولی من میگم گناه داره اذیت نشه 😁

فکر نمیکنم به نور ربطی داشته باشه،،نی نی منم چند وقته شبا که میخوام بخوابم زیاد تکون میخوره

من این حالت پریشب دیدم تا دیدم لامپ‌ها رو خاموش کردم تکون خورد اومدم به شوهرم نشون بدم نور گوشی انداختم رو شکمم بعدش تکون نخورد نور قطع کرذم تکون خورد