۵ پاسخ

سلام گلم اره من میدم همیشه صبحانه میدادم توی سرلاکش چار مغز و سه شیره و سویق میریختم خیلی خوب بود یا تو ماست میریختم یا سوپو......شبام تو شیشخ شیرش میریختم

من یکم‌سویقم با کره تفت میدم بعد سه شیره میریزم و یکم اب بعد ک ابش کشیده شد میدم دخترم میخوره بیشتر صبحونه اینو میدم

من دادم هیچ تاثیری ندیدم.
فقط برنامه ریزی مامان لیانا و پیش رفتم خوب شد

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲

منم برای پسرم سفارش دادم آوردن.اماتاثیری نداشت