۵ پاسخ

سلام عزیزم خوبی
من تقریبا از هفته های شما بودم گوش درد گرفتم گوش سمت چپمم هست دکتر دوبار رفتم گفت چیزی نیست عفونتم نداره کلیم راه امتحان کردم تا دردشو اروم کنه که فقط دود سیگار ارومش کرد
دقیقا منم میخوام غذا بخورم اذیت میکنه
تا الانم همچنان درد میکنه حالا نمیدونم از دندونم هست که به گوشم میزنه یا چیز دیگه از خیلی هاهم پرسیدم گفتن برای بارداری بعضی ها گوش درد میگیرن
دیگه در کل که منم دارم از درد گوشم کلافه میشم یه خواب راحت نداشتم این چند وقته

برای درد گوش ک نیاز نیست پیش دکترت بری حتما ،برو یه متخصص دیگه ،گوش حلق و بینی

من قبل بارداریم اینطوری شدم دکتر طب سنتیم گفت روزی دوبار عناب رو بگیر روی گاز ، دودش رو بگیر زیر گوشت

شاید از دندون عقلت باشه عزیزم.دردشو میزنه به گوش اخه.یه سیر رو خرد کن بزار گوش همون سمت درد.و به دندون پزشک نشون بده یا حلقو بینی .شاید از دندون عقلت باشه

سلام گلم سیر رو پوست بکن بزار تو گوش خیلی خوبه