۴ پاسخ

سلام 33روزگی روش سنتی ویک هفته ای خوب شد پسرمم اصلا اذیت نشد حتی موقع ختنه گریه نکرد فقط وقتی آمپول بیحسی روزدن خواست گریش بگیره که شیشه بهش دادم خورد دیگه گریه نکرد

۷۵ روزه،حلقه ای،ده روزه

بنظرم اگه بچه ضعیف نباشه چن روز اول بهتره پاشو تکون نمیده اذیت نمیشه اگه ریزه اس تا ی ماه وایسی..بخیه بهتره بزنن من چن نفرو شنیدم با روش حلقه،،حلقه درومده یا خونریزی کرده

سلام بخیه زدم پیش دکتر.50روزگی.کاش زودترش هنوزمیبردم که خیلی دست و پانزده.3یا4روز،سختیش تاوقتیه ک جیش نکنه.بعدش خوب میشه