۴ پاسخ

باید کله منو ببندن به تخت😅 امیدوارم تکون نخورم😂 خودشون کمکت میکنن همراهتم کمکت میکنه

مامان بیچاره حال نداره درد داره میخوابه بچه رو میزارن زیرسینش شیرش میده

خودشون بچه رو میزارن رو سینه ات و کمک میکنن بچه شیر بخوره نیازی نیست شما کاری بکنید، بعدش به همرات آموزش میدن تا بی حسی ازتون بره

والا منكه تكون دادم اتفاقي نيفتاد فقط تا ٨ ساعت زير سرم بالشت نزاشتن