۵ پاسخ

اشکالی نداره عزیزم بچه منم اینطوری بود تنوع رنگ داره دوس دارن

میگن خوب نیس، تمرکز بچه میاره پایین، منم پسرم علاقه داشت نزاشتم ببینم الان دگ براش مهم نیس

سلام، من هم دخترم ٣ماهشه و تازگی ها جذب تلویزیون میشه اما من در یک برنامه تلویزیونی از یک کارشناس شنیدم که میگفت سازمان جهانی دیدن هر نوع وسیله دیجیتال رو برای بچه های زیر دوسال ممنوع کرده، بنابراین سعی میکنم دخترمو اصلا ذر جهت تلویزیون نزارم و البته بیشتر خاموش باشه چون در کل چیز خوبی نیست حتی در بزرگسالی

تو همین برنامه، یه مامانی میگفت دکتر بچش گفته به نی نی هاتون نه تلویزیون نه گوشی نه آینه نشون ندین
اینو در پاسخ یه مامانی که گفته بود نی نیش یهویی تو خواب جیغ میکشه گفت
میگفت دکتره گفته بخاطر اینا هست

منم دخترم خیلی دوست داره بعضی مواقع میزارم ببینه