۴ پاسخ

نه قرار نیست هر بچه ای بالا میاره رفلاکس یا کولیک داشته باشه
پسر منم شیر زیاد میخوره اروغش هم میگیرم اما بعدش یکم بالا میاره

شما میگی دکترتون گفته طبیعیه چرا دوباره خودتونو اذیت میکنید اینجا سوال میپرسین که هرکی یه چیزی بگه اینجا همه یاد گرفتن میگن طبیعیه فقط در جواب همه چی اینو میگن

اکه بالا میاره پنیری شکله و‌کمه زیاد نیست اون‌طبیعیه خوبه، ولی اگه خود شیری که‌خورده کامل پرت میکنه بیرون اون‌رفلاکسه

کاملا طبیعیه. فقط یه سوال میشه توضیح بدید چطوری هردو شیر وو. به نوزاذتون می دین؟؟و اینکه ایا شیر مادر کم نمیشع