۹ پاسخ

عالیه عزیزم وزنش
من از تجربیات عملم ده روز پیش بود گذاشتم خواستی برو بخون
نی نی نازتون هم 3کیلو هست انشالله

الان به وزن طبیعی حدود 3/300تا 500رسیده

اصلا به شکم نیست ،اتفاقا هرچی مامانا کمتر وزن اضافه کنند برای جنین بهتره،بچه رشد خودشو میکنه پس خودتون رو درگیر این مسایل نکنید ،من سر پسر اولم ۱۸ کیلو اضافه گردم سر این تازه ده کیلو اضافه شدم رشد این درمقایسه با اولی بهترم بود ،

منم هفته ۳۴ رفتم برا وزن دقیقا مث شما بود منم هفته دیگه چهارشنبه وقت زایمانمه شکم منم کوچیکه نگران نباش

عزیزم اصلا نگران نباش منم شکمم خیلی کوچیک بود ولی وزن دخترم خوب بود خدارو شکر

هرکسی فرق داره بدنش اما من 34 هفته وزن نی نیم 2500 بود بدنیا اومد 3100. خیلی وزن نگرفته بود هفته های اخر

عزیزم اصلا نگران نباش.من تو حاملگیم اشکمم خیلی کوچیک بود طوری که روزی رفته بودم برای سزارین کسی باور نمیکرد من ۳۹ هفته تمام هستم.برای وزن بچه هم کلی منو ترسونده بودن اما خداروشکر بچه ام وزنش خوب بود

سایز شکم شما مهم نیست. مهم وزن بچس. نگرانیتون بی مورده. ایشالله راحت زایمان کنی و کوچولوتونو بغل بگیرین

گلم چند هفته میشی که میخوای سزارین کنی؟