۵ پاسخ

سلام عزیزم اگر برای اشتها میگی من تمام شربتهای زینک چه ایرانی چه خارجیش دادم هیچ کدوم تاثیر نداشته برای پسرمن

سلام، چرا من ب دخترم 1 مدتی دادم ولی قطع کردم چون داشت چاق میشد، زینک چ خارجی و چ ایرانی خوبه

سلام .من این شربت رو دادم و عالی غذا میخورد.وعده های اصلی و همینطور میان وعده .خیلی خوب بود به نظر من

سلام گلم منم به دخترم ساندروس و زینک پلاس و.... همه رو دادم
ولی باز غذا نمیخوره که نمیخوره. منم گرفتارم

سلام من برای اشتهای پسرم ازشربت مکمل سندرس که همه ویتامینهارو داره استفاده کردم وواقعا اشتهاش باز میشه.شربتهای اشتها خواب اور هستن.و من تابه حال غیر از سندرس که پیشنهاد دکتر داروخانه بوده شربت دیگه ای ندادم