۷ پاسخ

من تا هفته ۱۵ ویار وحشتناک داشتم فکر میکردم دیگه خوب نمیشم خیلی ضعیف و بی جون شدم دیگه هفته ۱۵ اب هم میخوردم بالا میاوردم اما خداروشکر ۱۰ روزی هست بهترم فقط صبر کن سردی زیاد نخور لیموترش خیلی کمک میکنه شربتشو همیشه درست کن بخور ان شاالله میگذره توکلت بخدا باشه

اره منم مثل شما هستم نابود شدم تو این دو ماه چند کیلو کم کردم دارم میمیرم ایشالا هرکسی ویار داره زود خوب بشه خیلی حال و روز بدی هس

عزیزم فقط بیسکوییت و نون خشک بخور حالت تهوع تو بهتر میکنه

منم داشتم هیچ دارویی هم روتاثیرگذارنبود خیلی وزن کم کردم رنگ صورتم سبزشده بودبعضی وقتاحتی الان ازفشاراستفراغ ازبینیم خون میاد دوره اش بایدبگذره😓

من ندارم خداروشکر. سر دخترمم نداشتم
ایشالا مال شما زودتر رفع میشه

سلام
هی من بدتر از توام
ولی راه حلشو پیدا کردم
صبح ناشتا یه دمیترون میخورم بعد تا ساعت پنج بعدازظهر دوباره دمیترون میخورم یکم حالم خوب میشه
امتحان کن

عزیزم من اینقدزیادبود که هرروز زیر سرم بودم ارزویی مرگ میکردم، ولی گذشت شد خاطره شماهم باید باهاش کناربیایی تا به موقعش تموم شه