۳ پاسخ

عزیزم دکتر به من گفت چون بچت شیر خوب میخوره و وزن گیریش خوبه ،برا رفلاکسش دارو نمیدم تا چهار ماهگی خوب میشه،گفت وقتی میخوای بهش شیر بدی به حالت نیمه نشسته بهش شیر بده،بعدش هم آروقش رو دربیارین و ده دقیقه عمودی بگیرینش در هر وعده کمتر بهش شیر بدین و تعداد وعده های شیرش رو بیشتر کنید

از پسرم رفلاکس پنهان بود نکسیوم 20 داد یک هارم صبح یک چهارم شب

دكتر به پسر من لانسوپرازول ١٥ داده كه نصفشو صبح ميدم نصفشو شب
ولي اشتهاي بچم خيلي كم شده نميدونم بخاطر داروشه يا رفلاكسش
قبلا خيلي خوب بود🙁