۷ پاسخ

اروم اوم بهش بده سرش روبندکن ودستشوییش به خاطرقطره خوراکی که میدن وامپول هست دخترمنم همین طوری بودخوب شد

عزیزم پاراکید بخر بهش بده
خیلی خوش مزس حتما میخوره

استا نمیخوره بجاش واسش شیاف بذارین یا استا رو بریزین ته حلقش

🎊بسلامتی عزیزم استامينوفن پاراکید توت فرنگی بگیر واسش تلخ نیست👍

سعی کن بهش بدی خدانکرده تبش بالانره تشنج کنه باابی کنارشیرتون یه جوربهش بده اگه تبش بالاس یکم پاشویش کن

عزیزم بایدبه دکترش میگفتی استامینفون نمیخوره شیافشومیدادبهش

سلام عزیزم شیردهی رو مکرر انجام بدین از قنداغم ب عنوان مسکن استفاده کنید،دستما نم دار قسمت تاشوی زانو قرار بدین ان شاالله میاد پایین تبشون