۷ پاسخ

زرده تخمرغ پوره سیب زمینی یا کدوسرلاک بیسکوییت

عزیزم میتونی بهش کمی چیزی شیرین بدی تا اشتهاش باز بشه مثل خیلی کم مربا یا آب جوش نبات بعد اگر نخورد میتونی موزو خورما رو له کنی بدی خیلی خوشمزه میشه یا مصلا براش آب هویچ بگیری بدی یا همون سرلاکو بدی چون معمولا سرلاک خرما رو دوست دارن بچه ها چند بار امتحان کنی دستت میاد اگ هم حریره نخورد میتونی شیره بادوم رو بگیری بهش بدی خیلی موقوی هم هست

سرلاک
نون و ماست
تخم مرغ اب پز
سیب زمینی اب پز

سرلاک
موز
فرنی نشاسته با زرده بلدرچین
پودینگ

سلام از این جو دوسر آماده ها بگیر بزار بپزه بده بخوره میتونی توش تیکه های سیب یا هویج بندازی بپزه یا موز البته موز نزار بپزه و نبات خیلی خوشمزه اس

دنت براش درست کن👇👇👇
دو قاشق غذاخوری نشاسته رو در کمی آب سرد حل میکنی و به یک لیوان شیر اضافه و میگذاری روی حرارت و کمی که داغ شد شکر میریزی و دائم هم میزنی که نشاسته ها به هم نچسبه. وقتی غلظتش مثل فرنی شد نصف قاشق چای خوری وانیل میزنی و زیرشو خاموش مبکنی و سریع باید بریزی قالب سیلیکونی و بعد از خنک شدن میگذاری یخچال برای فردا صبحانه یا میان وعده نی نی. نوش جونش

صبحانه زرده تخم مرغ
بیسکویت مادز