۸ پاسخ

مدفوع سبز ایرادی نداره و بخاطر آهن شیر خشکه دکتر گفت

واسه اهن توشیره مدفوغ سبزه

سلام عزیزم
منم اول تروویتال میدادم چون بد پیدا میشد و دیگه نبود جایی دکترش گفت گیگوز بدم
از همون بار اول که دادم مدفوعش سبز تیره و یشمی شد تا الان که دو هفته میگذره هنوز سبزه
منم اینجا از بچه ها خیلی پرس و جو کردم در موردش چون میترسیدم
اکثرا گفتن واسه همون شیر خشکه و مشکلی نیست
دقیقا دختر منم از روزی که گیگوز و شروع کردم بد شیر خورد و پدر من و درآورد
شیرش کم شده بود تو این دو هفته
خدارو شکر تازه داره بهتر میشه و انگار داره عادت میکنه

سلام عزيزم منم شير خشك گيگوز ميدم مدفوع پسرم سبز بود بردمش دكتر گفت مشكلى نداره بخاطر شير خشك هستش

گیگوز اهن داره ودلیل مدفوع سبز تیره بخاطره آهنه منم گیگوز میدم

دقیقا منم ببلاک میدادم.از وقتی که گیگوز رو شروع کردم مدفوعش سبز شد

عزیزم بعضی شیر خشکا ب دلیل اهن زیادی که دارن مدفوع رو سبز میکنه
من نان میدادم مدفوع پسرم سبز شد اپتامیل دادم درست شد

روی قوطی شیرشو بخون اکثرا بخاطر شیر خشک هست برای دختر منم همینطوره .