۴ پاسخ

منم زردی پسرم رو10بودخودم چندروز فقط مرغ کبابی وماهی کباب وهندونه می خوردم چیزهای تنگ بخورسرخ کردنی وپخنپتنی به 3روزنخوری زودی رفع میشه زردیش ترنجبین خودت بخورعرق کاسنی بخورزودزودشیرخودت وبهش بده..تازودزوددستشویی کنه کمی هم شیرخشگ خوبه بهش بدی

منم پسرم ۱۵ بود بعد دستگاه شد ۹
دقیقا ۴۵ روزگیش که بردم دکتر گفت هنوز زردی داره و برای اطمینان ارمایش نوشت ارملیشم خوب بود مشکلی نداشت
خود دکترم گفت چیزی نیست محض اطمینان ازمایش خون و گشت ادرار نوشت که سالم بود

سلام خوبی شما بجه تونو چکارش کردید بلاخره خوب شد زردیش بچه منم اینجوری شده اول که تو دستگاه اومد مایین اما الان رفته رو ۱۲.۵.خیلیم نگرانم.

خودتون کاسنی و خنکی بخورید بجز هندوانه. به بچه هم ترنجبین و شیر خشت بدین. آرد جو رو با شیرتون خمیر کنین رو دستمال نخی بذارید و به پاش بگیرید. به مغز سرش کاسنی بمالید ان شاءالله خوب میشه