۷ پاسخ

من از 36هفته شروع کردم و تو مصرف گرمیجات مراعات میکردم خداروشکر پسرم زردی نگرفت

من دو ماه کامل رعایت کردم هیچگونه گرمی نخوردم آخر بچه زردی گرفته.. پسر مخصوصا زردی بیشتر میگیره

از الان خوبه بخوری ولی بازم با دکتر مشورت کن

من از 36هفته خوردم ولی شنیدم تاثیری نداره میگن به ژنتیک مربوط میشه

منکه خوردم . دخترم بدنیا اومد خداروشکر زردی نداشت .... شبی نصف استکان میخوردم ..

من چون سردی زیاد مصرف میکنم عرق کاسنی نمی خورم ولی میگن روزی یه استکان با آب قاطی کنی بخوری خوبه

میگن از ۳۷هفته ولی من دیدم کسی ک خورده ولی فایده نداشته