۹ پاسخ

منم ایشالله ازبیمارستان اومدم هردو حموم میکنیم

سلام من فردایی که سزارین کردم بچمو بردن حموم ،خودمم همون روز بردن حموم

دوروز بعداز عمل خودتون اجازه حمام دارید اصلا نترس نمیسوزه و درد نداره با شامپو بچه یواش بشورش بیا بیرون سشوار بکش
نی نی نازتم همون روز اوندی ببر حمام

الان که کرونا هست هرجفتون وقتی اومدین خونه حتماهردوبرین حموم بعدش باخیال راحت استراحت کنین من توبچه اولم همین کارراکردم انشالله توبچه دوم هم همین کارراانجام میدم😊

من بعد سه روز رفتم حموم خودم ولی بچه رو از بیمارستان که آوردم حمومش کردم

اومدید خونه جفتتون میتونید برید حموم

من دکترم گفت روز سوم خودت برو حموم روزی ک ناف بچت افتاد ببرش حمام

ما تا نافش نیفته حموم نمیبریم عفونت میکنه نافش

خب شاید آب رفته تو گوشش