۸ پاسخ

برای وزن گیری نوزاد باید چه کرد و چه کنیم وقتی رشد کودکمان از جدول‌های وزن‌گیری عقب افتاده است؟ روش‌های مختلفی برای افزایش وزن و اشتهای نوزاد وجود دارد. با این حال استفاده از شیر خشک برای وزن گیری نوزاد یکی از گزینه‌های مناسب و مطمئن است. دلایل علمی زیادی وجود دارد که چرا شیر خشک منجر به افزایش وزن می‌شود. در درجه‌ی اول کالری شیر خشک است که نسبت به شیر مادر بسیار بیشتر است و در نتیجه بین دو نوزاد که به نسبت یکسان از هر دو شیر مصرف کنند، افزایش وزن در نوزادی که از شیر خشک تغذیه کرده است بیشتر است. دلیل دیگر استفاده از شیشه شیر است. به کمک شیشه شیر نه تنها می‌توانید پیگیری کنید که نوزادتان چقدر شیر می‌خورد بلکه تمایل دارید شیر بیشتری به او بدهید. به این دلایل شیر خشک برای وزن گیری نوزاد بسیار موثر است.

شیرخشک گیگوز برای وزن گیری نوزاد

اما آیا هر شیر خشکی می‌تواند این کار را انجام دهد؟ به طور کلی انواع شیر خشک در ایران را به دو گروه اصلی شیر خشک‌های براساس پروتئین حیوانی و براساس پروتئین هیدرولیزی تقسیم می‌کنند. شیرخشک‌هایی که براساس پروتئین حیوانی هستند، بیشتر باعث افزایش وزن می‌شوند. این موضوع به کمک جدول وزنگیری نوزاد شیر خشکی نیز قابل اثبات است. اما بعضی کودکان به پروتئین‌های حیوانی آلرژی دارند و در صورت مصرف این شیر خشک‌ها دچار اسهال و استفراغ می‌شوند. اینجاست که شیر خشک براساس پروتئین هیدرولیز شده به کمکتان می‌آیند. اگر چه افزایش وزن این شیر خشک‌ها زیاد نیست اما کودکتان می‌تواند آنها را تحمل کند.

در مورد سوال شیر خشک گیگوز یک شیر خشک براساس پروتئین گاوی و با لاکتوز بالاست که می‌تواند وزن گیری زیادی برای نوزاد داشته باشد. بنابراین اگر کودکتان به لبنیات گاوی حساسیت نداشته باشد، این گزینه می‌تواند گزینه‌ی بسیار خوبی باشد. در هر صورت اگر کودکتان از این شیر خشک خوشش نیامد می‌توانید برای اطلاع از گزینه‌های دیگری که دارید با پزشکتان مشورت کنید.

سلام عزیزم بچه هاباهم فرق دارن هرکدوم ی شیرخشک بهش میسازه بایدبهش بسازه تاوزن گیریش خوب باشه فقط گیگوزمیگن چون پروبیوتیک داره باعث میشه بچه کمتردل در بگیره شیرخشک ببلاک بیومیل آپتامیل نان شیرخشک های خوبی هستن ولی بستگی به ذائقه بچه داره که چی بخوره وچی بهش بسازه البته شیرخشک بچه های که رفلکس یاحساسیت به پروتئین گاوی دارن فرق می‌کنه(اگه جوابم کمکتون کردمفیدبودروبزنین)

سلام من به بچه ام شیرخشک گیگوزدادم چون لاکتوزش بالابوددچاراسهال خونی شداینقددکتربردمش تااینکه شیرروعوض کردم خوب شداصلاهم وزن نگرفت بدترشدچون باعث میشه بچه شکم رویش زیادبشه

من به پسرم میدادم و وزن گیریش خوب بود گیگوز جز شیرخشکهایی هست که پزشکان تاییدش میکنن البته باید ببینی به نوزادت میسازه یانه چون یه کم سنگینه و چربه
به پسر من نساخت و من اپتامیل که شیر سبکتری هست میدم

سلام دختر من بعد از مصرف ببلاک و آپتامیل دچار یبوست شد اما گیگوز عالی بود، مرتب شکمش کار می کنه خوب سیر میشه و خوب وزن می گیره. البته روزی دو بار شیر خشک مصرف می کنیم

سلام شیر خشک گیگوز پرچرب یا کم چرب
منم الان چن روز به بچم شیر خشک گیگوز میدم

من تازه از جمعه شروع کردم ولی بچه هام طمعش رو بیشتر از ببلاک دوست دارن

سلام مامانا من بچم ۵روز دیگ میره تو ۸ماه شیرخشک گیگوز ۲میدم باید ۳بدم بهش از ۸ماهگی یا ن همون ۲خوبه؟!