۴ پاسخ

چون تازه بدنیا اومده نباید بیشتر از سه ساعت گشنه بمونه قندش میفته سه ساعت یبار شیر بده نیازی نیس بیدازش کنی تو خابم میخوره

عزیزم خودت بیدار شو بهش شیر بده دختر منم همین بود دکتر گفت بیدار نکن اگر وزن گرفت بعد از دو هفته وزن گرفتیم تپل نشده بود واسه همین شبا دیگه تو خواب بهش شیر دادم بعد از یک ماه عادت کرد به بیدار شدن

سلام. عزیزم اصلا بیدارش نکنین. چرخه خوابش بهم میخوره

سلام.
بله. میشه....بیدارش نکنید....اگه فقط شیر خودتونو میخوره به طور اتوماتیک هر دو، دو ونیم ساعت بیدار میشه...اگر شیرخشک میخوره هر ۴ تا ۶ساعت بیدار میشه....من هم شیر خودمو میدم، هم شیر خشک.
خودتونو بذارید جاش...شب تو خواب نازید. تازه خواب بهتون مزه کرده، یکی میاد بیدارتون میکنه میگه پاشو غذا بخور.....چه حالی میشید؟؟؟ بچه م همونه عزیزم.