۸ پاسخ

من بعد ۴۰ روز هر ماه پریود میشم بچه م شیر خودم میخوره

من پایان ۷ماهگی پریود شدم چون پسرم روزها غذا دوست داره بخوره وفقط شب شیر میخوره بخاطر ایت تغییر هورمونی پریود شدم

سلام عزیزم منم هنوز پریود نشدم و شیر خودمو میدم امکان داره تا وقتی شیر میدیم پریود نشیم و یا زودتر پریود بشیم بستگی به بدن و هورمونمون داره نگران نباش

سلام اصلانگران نباش بالاخره بهش میرسی😄 بخاطرهورمونهای بدنته

نگرانی نداره بعضی ها تایکسال پریود نمیشن ولی بیبی چک بزن حتما قرص شیر ده رو هم قطع کن و جلوگیری کن چون تو همی پریود نشدنا هم احتمال بارداری هست

عزیزم من بعد نه ماه شدم کلا تو دوران شیردهی طبیعیه برا شما که شیر خودتو میدی احتمالش هس نشی تو دوران شیردهی نگران نباش

من بعد یکسال پریود شدم که ای کاش نمیشدم یکسال راحت بودم

من از همون ماه دوم پریود شدم سروقت
اما بعضیا ممکنه تا یک سال نشن طبیعیه