۴ پاسخ

استفاده خودتونو محدود کنید به وقتایی که نی نی خوابه و در بیداریش با اسباب بازی های رنگی توجهشو جلب کن

عزیزم بزار نگاه کنه الان کنجکاوه بزارش دوز تلوزیونو بزار رو کارتن بزار ببینه از یه سالگی میگن خوب نیست

منم اوایل بخاطر نی نی نه تلویزیون نگاه میکردم نه گوشی دست میزدم اما جدیدا تا گوشی رو نبینه شیر نمبخوره و گریه میکنه مجبورم اون ۵ دقیقه که شیر میخوره براش بذارم

شما هم مجبورین کمتر تلویزیون نگاه کنید و از گوشی استفاده کنید