۷ پاسخ

آره میگه
سونو آن تی که رفتی بپرس بهت میگن

سرخود نرو سونوگرافی چند وقت صبر کن

منم ۱۵هفته رفتم والله جنسیت مهم نبود برام چون سقط داشتم قبلا رفتم ببینم حالش خوبه خداروشکر رفتم جنسیت هم دقیق گفت دختره آمینو سنتز و انومالی هم گفتن دختره 😍😍

هفته ۱۸ برو برای انومالی جنسیتم دقیق میگن الان زوده

همون سونو تو مطب دکترم میتونه بگه بهتون عزیزم ولی بمون دیگه تا هفته ۱۸ بری انومالی خیالتم راحت میشه مطمعنت میکنن

سلام.باتوجه به هفتتون مشخص میشه ولی سونو ان تی دقیق تر جنسیت رو میگه‌.

صبر کن چند هفته دیگه میری آنومالی