۷ پاسخ

سلام یاشیرتون خیلی چرب دل درد میگیره یایچیزی خوردی باعث میشه نخوره واذیتش کنه.راستی کولیک ورفلاکس نداره اگه داره برمیگرده به همون سنگینی شیرت.آخه پسرمنم یسینه ام اینجوری میخوره گاهی اوقات البته

سلام هم از لثه اشه هم می تونه از رفلاکس باشه تو خواب بده حتما میخوره وخالیم میکنه سینتونو

سلام پسر منم یه ۱۵ روزی میشه همبن کارو میکنه جیغ میزنه و قبول نمیکنه سینه رو با کلی ترفند بهش شیر میدم البته پسر من وقتی موقع خوابشه اینجور میکنه

شاید چیزی خوردین بدمزه شده شیرتون

ممکنه مزه شیر خشک رو بیشتر دوست داشته باشه و منتظره اون رو بدینش

عزیزم دختر منم اونجوریه به دکترش گفتم گفت وقتایی که خوابه یا خواب آلوده بهش شیر بده

سلام عزیزم ممکنه دلایل مختلف داشته باشه ببین مشکل چیه بعددنبال راه حل باش امکان داره ادویه جات یا ی موادغذایی خوردین که شیروبدمزه کرده وبچه اون طعم رودوست نداره مثل پیازکه شیروتلخ وبدبومیکنه،ممکنه گوش دردداشته باشه مک میزنه دردمیکنه ترجیح میده دیگه نخوره بخصوص باقطره چکان بهش شیرخشک دادین شیرخشک هم طعمش بهتره هم اینکه باقطره چکان دادین دیگه احتیاجی به مکیدن نداره.وقتی گذاشتی زیرسینت ب گوشاش دست بزن ببین عکس العملی داره اگه گوش دردداشت بگین تاراهنمایی کنیم(جوابم براتون مفید بود؟؟؟؟)