۷ پاسخ

منم همین مشکل رو دارم ولی با این حال کاراهای شستشو و پوشکش رو خودم انجام میدم
اطلاع ندارم گناهه یا نه
ولی من چون میخام حریم خصوصی و حرمت دخترم حفظ بشه این کار رو نمیکنم

بی حسی بودی؟ هرکی بی حسی شد ناراضیه من بیهوشی و انتخاب کردم عالی

اين چه حرفيه عزيزم
پس برعكسش هم بايد زشت باشه كه مادر براي پسرش رو بشوره😐😐😐

به نظر شخصی من هیچ اشکالی نداره من خودم هم در شرایط شما هستم حتی دخترم حمام هم با پدرش میره

از امپولهای بی حش هست فک کنم
برا من دوتا تزریق کردن ولی خدارو شکر اصلا کمر درد نگرفتم فقط زیاد کارهای سنگین نکنید
دخترتم سعی کن خودتون بشورید زیاد خم نشید

هر کی یه نظری داره...من که دخترم با باباش میره حموم به نظر خودم هم اشکال نداره چون هنوز ممیز نشده و تشخیص نمیده خوب و بد رو...اما خوب خواهر شوهرم خیلی سخت گیره همیشه بهم میگه اجازه نده دختر پسرت تو یه اتاق بخابن شبا...پسرم 6 ساله است...

نه عزیزم چه اشکالی داره باباشه خب آدم غریبه نیست که