۱۳ پاسخ

انومالی دقیق هس گلم یه حرف کسی اهمیت نده ایشالله گل دخملت سالم بغل گیری انشالله

منم مث شمام همه میگن از شکم و ویارت بچت پسره امروز سونو ۷ماهگی دارم معلوم میشه دقیقه یانه ولی من مطمئنم دخمل دارم😍

ب حرف بقیه اصن اهمیت نده ان تی درصد خطا داره انومالی دقیق دقیقه من نمیدونم بعضیا نظر ندن نمیشههه😑
من حتی جنسیت ان تی هم درست بود برام

سلام عزيزم
آنومالى سونوگرافى دقيقى هستش وقتى دست و پا و ستون مهره ها حتى تيغه ى بينى رو مي بينه بعيد ميدونم جنسيت رو اشتباه بگه

وا از انومالی دقیق تر که نداریم

بابا گوش نکن منکه همه هنوزم میگن بچه ات پسره ولی آنومالی دکتر گفت ۱۰۰٪ دختره من حتی خریداشم انجام دادم🤣🥰

نه عزیزم دیگه تو انومالی که اشتباه نمیگن قطعی مسگن الان سونوگرافی ها هم مجهز شدن درصد خطاشون خیلی کمه مطمئن باش درسته

جاری منم فقط حرفش همین بود دل نبود به جنسیت بچت منم گفتم من مثل شما دنبال پسردارشدن نبودم خدا خواسته داده بهم دیگه دهنشو بست ولشون کن یا جوابشون بده یا برات مهم نباشه

شمابه سونوکه دقیق تره اعتمادنداری به حرف مردم اعتمادمبکنی

خاک تو سرشون خاک فرشته ی از جانب خداست نکن این کارو من خوااهرم ناشکری کرد بچه اش تو ماه ۹ الکی مرد

ولشون کن چرا به حرف مردم توجه میکنی و روت تاثیر داره؟؟؟معمولا اشتباه نیست الکی واسه خودتو بچه ات استرس ایجاد نکن

سلام عزیزم ناراحت نباش اول ک سالم باشه انشاالله از همه چیز مهم تره من هفته ۱۶ رفتم سونو گفتن دختره جشن تعین جنسیت گرفتیم لباس گرفتیم براش و هفته پیش هم رفتیم گفتن پسره 🤗 آی گریه کردم آی گریه کردم ن برای این ک دختر نیست برای این ک دکتر اشتباه کرده بود بعد گفت من احتمالی گفتم خیلی ناراحت شدم ولی برای شما انشاالله ک اول سالم باشه دوم دختر باشه فکر خودتم زیاد درگیر نکن عزیزدلم برا بچت خوب نیست فدات 😘😘

سلام عزیزم، خدا بر حسب توان هر خانواده، بر حسب سلاح خودش میدونه چی بهی بده، الکی فکرتُ خودتُ دردسر این مسائل نکن، اگر جای خوب و. مطمئن رفتی نگران نباش، فرقی نیست بین دختر وپسر فقط سالم همین، بگو خدایا شکرت