۷ پاسخ

من یکی دو هفتس گرفتم، خیلی خوووووبه، راحت میخوابه هروقتم بیدار بشه آب میدم، الانم که خودش آب میخوره میخوابه دیگه منو بیدار نمیکنه 😍😍😍
قبلش سرویسم میکرد تا صبح، میدونستم زودتر میگرفتم

من گرفتم.کلا از شیر گرفتم.قبلا شبا هر ساعت بیدار میشد.الان نهایتا شبی دوبار.
اونم آب میخوره و میخوابه.

سلام پسر من 1 سالشه دکترش گفته از شیر شب بگیرمش البته از 9 ماهگی بهم گفت چون پسرم تا صبح شیر می‌خورد دکترش گفت فقط از شیر شب بگیرش که دندوناش خراب نشه از همون موقع من درگیرشم که الان 1 سالشه خیلی سخت بود و هست البته الان خیلی بهتر شده مثلا 1 ساعت از شیر دادنشو حذف میکردم الان رسیده به 5 یا 6 ساعت البته بازم بیدار میشه اما سعی میکنم بهش آب یا آبمیوه بدم و بخوابونمش هنوز خیلی عادت نکرده امیدوارم که عادت کنه و یسرهتا صبح بخوابه

دختره من که یکسالشه الان بیدار نمیشه شب میخابه تافرداساعت۸صبح که گشنش میشه

پسر من از ۷ ماهگی شیر شب نخورد
اگر هم بلند میشد اصلا حتی منم بهش میدادم نمی‌خورد
الان هم اگر بیدار شه وول میخوره فقط چشم بسته
منم یکم بهش آب میدم دوباره می‌خوابه

پسر من تقریبا از ۷ ماهگی دیگه خودش شبا کمتر بیدار شد مثلا توی فاصله ی ۷ تا ۹ ماهگی دو بار بیدار میشد شیر میخورد میخوابید از ۹ تا یکسالگی فقط ساعت ۵ صبح بیدار میشه شیر میخوره می خوابه ساعت ۷ صبحم دیگه صبحانه میخوره شبا هم معمولا ساعت ۱۰/۵ میخوابه

من از همون ماه اول ندادم پستونک دادم خورد الانم نمیخوره تا صبح میخوابه ولی اخر شب بهش سیر غذا میدم و شیر میخوره ولالا