۵ پاسخ

سلام به سلامتی وباخیر وپربرکت باشه برای شما واگر سکسکه اش گرفت شیر بهش بده خوب میشود

سلام، به سلامتي عزيزم، انشالله كه قدمش براتون پر از خيرو بركت باشه، اتفاقا سكسكه خيلي هم خوبه، بعضي از بچه ها روزاي اول نميتونن آروغ بزنن، سكسكه همون كار بادگلو رو براشون انجام ميده، خود به خود هم بند مياد

سلام عزیزم ب سلامتی و دل خوش قدمش پراز خیرو و برکت باشه کاری نباید کرد اتفاقا خیلی خوبه هم شیر جذب بدنش شده و میخواد چاق بشه هم سر دلش صاف میشه

تولدش مبارک.
بذار سکسکه کنه.
قدیمی ها میکن داره روده گشاد میکنه

شیر بدی می افته